Címke: burkolás

Építőipari generálkivitelezés

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés - Samaras-Bau Kft

Teljes kivitelezés – tervezés, szigetelés, átadás

 

A Cég, akire mindig számíthat – Álmokat építünk

 

Számunkra a minőségi munka nem kompromisszum. A kivitelezés során általunk végzett munkafolyamatok szakszerűségéért, minőségéért mindig, minden körülmények közötti felelősségvállalást jelenti.

Vállalkozóként képesek vagyunk a legkülönfélébb létesítmények megvalósítására, a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig a mély- és magasépítésben. A létesítmény tervezését, engedélyeztetését követően biztosítjuk a szükséges építőelemeket, eszközöket és a megvalósító szakembereket. De üzletünkben személyesen is beszerezhet bizonyos építőanyagokat, amelyek a vakolás vagy a szigetelés kivitelezéséhez szükségesek. Mindent megteszünk azért, hogy levegyük a nehézségeket Ügyfelünk válláról és törekedjünk igényeik teljes körű kielégítésére.

 

Szigetelés az energiahatékonyság érdekében

 

A kivitelezés alatt különösen nagy hangsúlyt fektetünk a szigetelés korszerű megoldására. Vállaljuk passzív és aktív házak építését, amelyek esetében olyan kifinomult technikákat alkalmazunk a szigetelés kivitelezésekor, amelyekkel energiaköltségeit a minimálisra csökkentheti. Ha cégünket választja, lehetősége van szigetelés utólagos készíttetésére is. Az épületfelújítási munkálatok között a szigetelés rendelkezik a legrövidebb megtérülési idővel. A kivitelezés után néhány évvel a beruházás visszahozhatja teljes költségét.

 

Rendszerszemléletű szigetelés kivitelezés

 

A legjobb eredmény elérésének érdekében már a kivitelezés megkezdése előtt érdemes felmérni a belső tér légállapotát, valamint a falak nedvességtartalmát. Ha ezek megfelelőek, elkerülhető szinte minden, a kondenzáció miatt felmerülő probléma a külső oldali szigetelés esetében. Sok téves információ kering a szigetelés és a szellőztetés kapcsolatáról. Ezek eloszlatásához tisztában kell lennünk azzal, hogy a szellőztetéssel elkerülhető a penészfoltok megjelenése. A megfelelő kivitelezés lehetővé teszi, hogy a jól szigetelt falak szellőztetés után gyorsan felmelegítsék a hideg levegőt, miközben jelentős mennyiségű nedvességtől szabadulhatunk meg. A kivitelezés során érdemes résnyitási lehetőséggel rendelkező nyílászárót vagy ablakszellőzőt beszerelni, amelyekkel még egyszerűbben elkerülhető a páralecsapódás. Mi ezekre is figyelünk Ön helyett.

Meggyőződésünk, hogy hosszú távú sikerességünk meglévő alapja az Ügyfeleinkkel való személyes kapcsolat, korrektség, bizalom.

 

Fő profilunk

 

  • Generál kivitelezés
  • Acélszerkezetes készházak
  • Könnyű faszerkezetes készházak
  • Prokoncept házak
  • Téglaházak
  • Lakásfelújítás
  • Hőszigetelés

Szigetelés kivitelezés

Samarasbau autók