Építőanyagok, Hőszigetelés, Generálkivitelezés

Lakásfelújítás, átépítés

 

Weboldalunk megújult, a jelenlegi honlapot már nem frissítjük. Az aktuális árakról, információkról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken vagy új honlapunkon:
www.MagyarTuzep.hu

Teljes körű lakásfelújítás, átépítés

A lakásfelújítás szakértője - SAMARASBAU

Ha szükséges, szépen elbontjuk, ami már nem kell, áthelyezzük a falakat, kiépítjük a cső- és vezetékhálózatot, felépítjük a fürdőszobát és konyhát, leburkolunk, kifestünk vagy tapétázunk, majd természetesen elpakolunk magunk után és kulcsrakészen adjuk át megújult otthonát. 

Lakásfelújítás esetében generálkivitelezőként, tapasztalatainkat és kapcsolatainkat felhasználva ár/érték arányban a legjobb munkát nyújtjuk át Önnek. Sőt, ha elfogad tőlünk néhány tanácsot, akkor a színpszichológia segítségével még abban is segítünk, hogy milyen színeket érdemes használni mondjuk a fürdőszoba esetében. Szívesen segítünk, hiszen minket is az tesz boldoggá, ha nem csak a falak és csövek vannak jó helyen, de a funkciók és színek is leginkább támogatják a pozitív életérzést otthonában.

És mi az Ön feladata, míg mi dolgozunk? Nyugodtan pihenni, a különböző munkafázisokat jóváhagyni és gyönyörködni a lépésről-lépésre megújuló otthonban.

Samaras-Bau szigetelés kivitelezés | Homlokzati hőszigetelés | Vékonyvakolatok | Partnernet | Magyar Tüzép